PRAKTISCHE AANPAK, STRATEGISCHE ONTWIKKELING

JPZ Management Partner heeft een breder pakket aan mogelijke managementondersteuning. We stappen in aan de voorkant van een traject, kijken mee vanaf de zijlijn of herstellen een bestaande implementatie en sturen bij. Als programmamanager, organisatieadviseur of op interim basis zijn we voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren beschikbaar. 

Voor het MKB ontwikkelen we bedrijfsstrategieën die zich richten op een praktische aanpak. Realistisch en met heldere doelstellingen. We stellen creativiteit, interactie en waardecreatie daarbij centraal, zodat onze kennis en ervaringen gecombineerd worden met de bedrijfscultuur en -doelen van jouw organisatie. 

We begeleiden de implementatie van de bedrijfsstrategie, bewaken het heldere tijdspad, zorgen voor de analyse. De intensiteit van begeleiding is afhankelijk van de specifieke behoefte van je organisatie en de huidige groeistatus. Onze betrokkenheid varieert van een maandelijkse evaluatie vanuit jouw organisatie tot het aansturen van je team als interim manager binnen de organisatie. Samen kijken we wat de meest waardevolle aanpak is.

WIE GAAT JE HELPEN?

De drijvende kracht van JPZ Management Partner is Han Zuidema. Op zijn CV staan diverse managementfuncties in verschillende sectoren, onder andere in de consultancy. De laatste jaren is de onderwijs- en onderzoekssector voor hem als programma- en projectmanager de belangrijkste omgeving geweest.

Zijn competenties liggen op het vlak van strategische ontwikkeling (strategie vorming en begeleiding bij strategie uitvoer), Lean Six Sigma (Operational Excellence), operationeel management en duurzaamheid.

Werkgever, opdrachtgevers, collega’s en teamleden zijn blij met Han in een project met zijn open blik, heldere communicatie en aimabele wijze van kennisoverdracht. In een strategische management positie of organisatieadviseur, waarbij hij de verantwoordelijkheid draagt voor het ontwikkelen en de realisatie van de strategie van een organisatie, is Han het best op zijn plek. Daar koppelt hij met ervaring en mensenkennis de juiste mensen en partijen om tot de beste projectresultaten te komen. 

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn